Зали

“Думите само ни пречат да се разбираме помежду си.”

                                                                                         –   „Малкият принц“


 

Царство за родители

Освен грижата , вниманието и любовта към децата, отношението ни към вас ,родители, е също толкова важна! Предлагаме ви  просторна, уютна  и топла зала с приятно музикално озвучаване  по ваш избор.Тя  е с  приятни и свежи цветове, стилно обзавеждане  и изключителен бар ,където можете да си поръчате италианско кафе Baristo , фреш, алкохолни и безалкохолни напитки.За ваше  спокойствие сме осигурили монитор, от  който можете да наблюдавате как  децата ви играят и се забавляват.Капацитетът на залата е  30 гости.

Кът за най- малките ни гости

Погрижили сме се и за най-малките ни гости- децата от 0 до 3 годинки. За тях имаме зала с подходящи съоръжения за възрастта им.

Зала за по-големите

За по-големите деца имаме зала с двуетажен лабиринт с пързалка и басейн с топки, батут, маса за въздушен хокей, игра за мини футбол на маса(джага).

Кът за тийнейджъри

Тук вашите каки и батковци  могат да получат най – доброто забавление. Ако се чувстват големи за нашите съоръжения, ние ще ви предложим ,пространство в което могат да играят с нашите аниматори игри ,съобразени с възрастта им и да се потопят в магията на танците и диско партитата.

Обособена зала за хранене

Отделна зала за всички деца, в която спокойно могат да се насладят на вкусната храна и да си отдъхнат от игрите.Но там забавленията им не приключват. В залата не се допускат остри предмети,стъклени, порцеланови или други, които децата могат да се наранят.